برگزاری مراسم اختتامیه مسابقه سالانه نوآوری و کارآفرینی

مراسم اختتامیه مسابقه سالانه نوآوری و کارآفرینی با حضور جمعی از اساتید ، شرکت کنندگان و برگزیدگان این مسابقه در تالار همایش های کتابخانه خوارزمی دانشگاه شیراز برگزار گردید.

مراسم با ایراد سخنرانی دکتر مسعود حسین چاری معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز در رابطه با ضرورت مدیریت و رهبری دانایان بر جامعه آغاز گردید.
پس از آن خانم دکتر فروتن رئیس مرکز حمایت از فعالیت های علمی دانشجویان دانشگاه شیراز و دبیر اجرایی مسابقه به توضیح چگونگی برگزاری مسابقه پرداخت.
جناب دکتر وحید سهراب پور بنیان گذار و سرپرست مرکز شتابدهی دانشگاه شیراز و دبیر علمی مسابقه نیز، معیارهایی همچون ‌ایجاد تیم، مکمل بودن اعضای تیم، تولید یک محصول از ایده، ارائه اولیه در بازار، جذب کاربر، سرمایه گذاری مالی و زمانی برای ایده، داشتن طرح تجاری، اندازه بازار هدف، روش درآمدزایی و روش بازاریابی را ۱۰ معیار برای بررسی آثار دریافتی برشمرد.
مهمان ویژه این این مراسم جناب مهندس مجید دهبیدی پور ، مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف بود که به تشریح الگوی توسعه کسب و کارهای دانش بنیان در دانشگاه صنعتی شریف پرداخت.
در ادامه ۱۰ تیم انتخابی به ارایه ایده ها و دستاورهای خود در این حیطه پرداختند.
در پایان از ۳ تیم برگزیده در حوزه سلامت(سیستم هوشمند تغذیه) ، گردشگری(راهنمای گردشگری صوتی ایران) و تجارت الکترونیک(کمدا) و ۱۱ تیم شایسته تقدیر در تمامی حوزه ها توسط مرکز شتابدهی دانشگاه شیراز تقدیر به عمل آمد.۵ تیم نیز از سوی مرکز کار آفرینی دانشگاه شیراز و ۴ تیم از طرف پارک علم و فناوری فارس برگزیده اعلام شدند که هر کدام هدایایی را خود را دریافت کردند.
این مسابقه با حمایت بنیاد ملی نخبگان فارس، پارک علم و فناوری فارس، مرکز کارآفرینی دانشگاه شیراز، معاونت های فرهنگی و برنامه ریزی و توسعه دانشگاه شیراز و علوم پزشکی، شهرداری شیراز، مرکز شتابدهی دانشگاه شیراز و مرکز حمایت از فعالیت های علمی دانشجویان دانشگاه شیراز برگزار گردید.

photo_2016-12-31_09-39-50

شنبه, دی ۱۱ام, ۱۳۹۵