رویداد کارآفرینی و نوآوری با به کارگیری مدیریت ، مهندسی و اقتصاد

رویداد کارآفرینی و نوآوری با به کارگیری مدیریت ، مهندسی و اقتصاد در روز یکشنبه ۲۲ اسفندماه ۹۵ برگزار گردید.

در ابتدا دکتر سهراب پور سرپرست مرکز نوآوری دانشگاه شیراز راجع به روند پیشرفت این مرکز و تمامی فعالیت های صورت گرفته در آن اطلاعاتی در اختیار مخاطبان قرار دادند.سپس دکتر رسول مغاره از دانشگاه ملی سنگاپور درباره اکوسیستم استارتاپی سنگاپور و همچنین تجربیاتشان در استارتاپ های موفق جهانی صحبت کردند.

در پایان مراسم جلسه پرسش و پاسخی برگزار گردید که در آن دکتر صفوی قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز از اهمیت حضور رشته مدیریت در اداره سازمان ها و همچنین همکاری آنان با سایر رشته ها سخنانی ایراد نمودند و در ادامه دانشجویان با طرح سوالاتی و دریافت پاسخ خود از مسؤلان مربوطه به رویداد پایان دادند.

پنج شنبه, فروردین ۱۰ام, ۱۳۹۶