برگزاری دوره توانا

طرح توانا مجموعه ای از دوره های آموزشی کاربردی که جهت ارتقاء توانمندی های کارآفرینانه دانشجویان و آشنایی با فضای کسب و کار و ملزومات آن طراحی شده است.
این بسته آموزشی شامل ۶ عنوان دوره آموزشی در قالب ۵۰ ساعت آموزش برای هر نفر و در آن مباحثی همچون ایجاد انگیزه برای کارآفرینی، مدل کسب و کار، نوشتن طرح کسب و کار، روش های بازاریابی، اصول و فنون مذاکره، پایش محیط کسب و کار و چالش های آن در ایران و روش های تامین منابع مالی به شرکت کنندگان ارائه میگردد.
بسته آموزشی توانا با توجه به مرکز کارآفرینی شریف و متناسب با مهم ترین نیاز های دانشجویان طراحی شده و با حمایت ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری اجرایی میگردد.
نکته مهم:
اطلاع رسانی از طریق کانال تلگرام مرکز انجام میگردد.در نتیجه پس از ثبت نام حتما در کانال عضو شوید تا از آخرین اخبار مطلع شوید.
این کارگاه در روز های۲۴ و۲۵ فروردین ،۳۱ و۱ و ۱۴و ۱۵ اردیبهشت از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر برگزار میگردد.

ثبت نام از طریق سایت:

انجام می پذیرد.