اختتامیه سومین رویداد هم آفرینی

مراسم اختتامیه سومین رویداد هم آفرینى همراه اول با حضور رئیس دانشگاه شیراز ، قائم مقام مدیرعامل شرکت همراه اول و جمعى از مدیران و رئساى دانشگاهى و حوزه کارآفرینى ، بیست وهشتم تیرماه در تالار خوارزمى دانشگاه شیراز برگزار گردید.

این مراسم با خیرمقدم گویى دکتر سهراب پور رئیس مرکز نوآورى و کارآفرینى دانشگاه شیراز آغاز شد و در ادامه با سخنرانى هاى دکتر گشتاسبى راد رئیس دانشگاه شیراز، دکتر نیکوفر قائم مقام شرکت ارتباطات سیار ایران، پروفسور فقیه صاحب کرسى کارآفرینى یونسکو در ایران، مهندس سلجوقى عضو هیات عامل سازمان فناورى اطلاعات ایران و مهندس روحانى نژاد مدیر فروم اینترنت اشیا ایران همراه بود.
در ادامه مهندس نیک محمدى، رئیس اداره توسعه کسب و کار همراه اول به ارایه آمار و ارقام نهایى شرکت کنندگان پرداخت: از ١٢۴طرح ثبت شده ى قابل قبول در مرحله اول، ٣٢ تیم به مرحله داورى راه یافته و ٢٣ تیم مورد داورى قرار گرفتند. حوزه اینترنت اشیا،گردشگرى، آنالیز داده ها و فناورى هاى مالى به ترتیب بیشترین سهم در طرح هاى ثبت نامى در این رویداد را داشتند.
این مراسم پس از تقدیر از تیم داورى و اجرایى و اهداى جوایز به چهار تیم برتر به پایان رسید.

photo_2017-07-24_09-36-29

photo_2017-07-24_09-36-16 photo_2017-07-24_09-36-24